The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

5 причин звернутися до стоматолога прямо зараз

Відкладаєте візит до стоматолога? Не треба так! Ось, наприклад, декілька з причин запланувати ваш візит до стоматологічної клініки вже сьогодні! Розповідає лікар стоматолог клініки “Медісса” Марія Ільїна.  

Відкладаєте візит до стоматолога? Не треба так! Ось, наприклад, декілька з причин запланувати ваш візит до стоматологічної клініки вже сьогодні! Розповідає лікар стоматолог клініки “Медісса” Марія Ільїна.  
Причини звернутися до стоматолога?

Їх багато. Я назву актуальні для мене, як лікаря останнім часом.

Візьмемо ситуацію №1 “Ой доктор, я уезжаю в отпуск завтра на 2 недели, а у меня зуб разболелся. Сделайте что-нибудь”!

І тут перша пауза: я розумію, що за 30 хвилин ми цю ситуацію не вирішити не зможемо, тай взагалі візитів треба кілька. І зуб болітиме, і, на жаль, я не можу цьому запобігти. Цей випадок є класичним і дуже часто повторюються.

Тому Причина №1 Відпустка

Плануєте відпустку підійдіть до стоматолога хоча б за 2 тижні і у нас буде достатньо часу вирішити першочергові питання. Або дати можливість засяяти вашій посмішці ще яскравіше!

Мета візиту: усунути гостробольові процеси, відбілити зуби, зробити професійну гігієну ротової порожнини.

Причина №2 “Мамо, я повертаюсь додому”

У наш час багато хто із наших співвітчизників навчається, працює, проживаєють за кордоном. Більшість із них на канікули чи у відпустку приїжджають назад в Україну. Я розумію, що, коли ти не бачився з рідними рік, то лікар-стоматолог не та людина, яку хочеться бачити в першу чергу. Якщо ж ви, все-таки, налаштовані проходити лікування чи спостерігатися у лікаря в Україні пам’ятайте у зжаті терміни перед довготривалим від’їздом не завжди є можливість забезпечити повний обсяг стоматологічної допомоги. Тому, спланувавши Ваш візит на початку приїзду, у нас буде можливість вчасно вирішити усі проблемні питання.

Мета візиту: усунути гостробольові процеси, пройти необхідний проф.огляд, зробити проф.гігієну ротової порожнини.

СТОМАТОЛОГИЯ КИЕВ

Причина №3 У вас буде малюк!

Вагітність надзвичайно особливий час у жітті жінки. Можливі наслідки для здоров’я зубів мами загальновідомі. Плануючи вагітність не забудьте пройти профілактичне лікування та спланувати профілактику заздалегідь. І пам’ятайте, що якщо ви уже у цьому надзвичайному стані, то другий треместр вагітності це саме той час, коли можливість завершити все лікування.Потім часу точно не буде…

Мета візиту: профілактичний огляд лікування гостробольових та давніх процесів, які можуть дати загострення проведенння ремінералізації зубів, профілактика карієсу.

Причина №4 “Подумаю про це завтра” 

У багатьох пацієнтів певні “задавнені” проблеми зубів: випала пломба, коронка, відламався шматочок зуба, зуб болів-болів, потім стало легше, але час від часу дає про себе знати. Це ряд ситуацій, з якими ми стикаємося майже кожного дня. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Вчасно вирішена проблема допоможе вам зберегти не тільки ваші фінанси а і час та нерви.

Мета візиту: професійний огляд, лікування хронічних процесів та відновлення жувальної ефективності.

Причина №5 МОЗ попереджає! 

МОЗ України рекомендує огляд у стоматолога кожні 6 місяців з метою профілактики. І ми теж притримуємося цієї думки. Наше основне завдання попередити захворювання, а не лікувати його. Саме профілактика є основою у медицині. Тому прийдіть на профілактичний огляд, якщо підійшов його час та будьте здорові!

Коментарі

Залишіть коментар нижче